De ervaring van Kenneth Van Gaever in klinkerwerken is de beste fundering voor uw tevredenheid

Zou u graag wat meer in de zon willen zitten buiten, als het weer dat toelaat? Dan droomt u misschien van een ruim en zonovergoten terras om eens echt van uw tuin te genieten? Of is het tijd om uw oprit of tuinpad opnieuw aan te laten leggen?

 

Vertrouw dan op de jarenlange ervaring van Klinkerwerken Van Gaever uit Berlare bij Dendermonde (Oost-Vlaanderen). Als professioneel aanlegger van opritten hebben we onze expertise in klinkerwerken en funderingswerken al voor verschillende opdrachtgevers kunnen inzetten, zowel particuliere klanten als voor openbare aanbestedingen. Iedere klant kan bij ons rekenen op een kwaliteitsvol en vlot resultaat.

 

Alle producten die Klinkerwerken Van Gaever gebruikt voor uw bestrating, oprit of terras hebben een CE-label en een Benor-certificaat. Dat betekent dat ieder product geheel voldoet aan de strenge Europese wetgeving. Dat geldt voor de speciale stenen die we gebruiken (granulo, granito en mercado), maar ook voor de trommelstenen (piedra), terrastegels, platines en de duurzame sierklinkers, straatstenen en tegels uit beton.

 

Uiteraard zijn onze kwaliteitsproducten en gegarandeerde service uiterst belangrijk, maar onze verzorgde afwerking springt meteen in het oog.

Nog niet overtuigd? Kijk dan even naar onze realisaties en ons toonpark

 

Contacteer Klinkerwerken Van Gaever vrijblijvend voor meer informatie of een gratis offerte!

Aanleg van uw oprit of terras & klinkerwerken in Berlare, Zele, Dendermonde, Wetteren, Lokeren (Oost-Vlaanderen)

Klinkerwerken en funderingwerken Kenneth Van Gaever in Berlare, Oost-Vlaanderen